Luke spaart voor vervolgde christenen

29-06-2023leestijd 2 min
Luke zit in groep zeven en spaart voor vervolgde christenen, omdat hij het niet eerlijk vindt dat sommige mensen niet in God mogen geloven. Hij vertelt je graag hoe hij dat doet.

Spaaractie op school


"Hoi ik ben Luke, ik spaar mijn school, de CBS Eben Haëzer, voor SDOK. Ik doe dat omdat ik het niet eerlijk vind dat sommige mensen niet in God mogen geloven. Ik ben als eerst met een meisje uit mijn klas langs de deuren geweest om geld op te halen. We zijn door heel Nieuwpoort en Langerak gegaan, want daar woon ik.

Collecteren bij de veerpont


Toen we alle huizen gehad hadden, ben ik met een andere vriendin bij de veerpont bij ons in de buurt gaan staan. Daar vertelden we aan alle mensen die met hun auto op de pont moesten wachten over SDOK en waarom wij vervolgde christenen willen steunen.

QR-code om te doneren


We lieten een kaartje zien die de directrice van onze school voor ons gemaakt had. Zelf had ik een QR-code uitgeprint die rechtstreeks naar de donatiepagina van SDOK ging. Kun je het geloven? We gaan nu al richting de 800 euro!

Doe jij mee?


Ik hoop dat jullie die dit lezen nu ook gemotiveerd zijn om SDOK te steunen, want ieder mens heeft het recht en de vrijheid hebben om in God te kunnen geloven!"
Medewerker aan het woord:
Wauw! Wat gaaf!

Wist je dat jij ook kunt sparen voor SDOK? Vraag gratis ons spaarpotje aan.

- Stef
Terug naar overzicht