Stef-vlog: Niet bang voor vervolging!

Ben jij weleens bang dat je gepest wordt omdat je in God gelooft? Stef praat met Petr Jasek. Hij zat gevangen, omdat hij christen is. In zijn cel zaten ook terroristen van IS! Toch was Petr niet bang om gepest te worden. Wil je weten waarom niet? Kijk snel naar deze vlog!

Stef-vlog: Wat moet je doen als iemand gevangen zit?

Stef heeft een spannende ontmoeting: met Petr Jasek. Die zat gevangen omdat hij christen is. In zijn cel zaten ook terroristen van IS! Toch kon Petr elke nacht heerlijk slapen. Kijk snel hoe dat kon.

Aan tafel met Stef: maak je eigen Akara

Als je de nieuwste Stef hebt gelezen, weet je nu van alles over Nigeria. Tijd om er ook van te proeven!

Akara zijn een soort balletjes van black eyed peas (erwten met zwarte ogen). Ze zijn bedacht door de Nigeriaanse Yorubastam en veel kinderen in Nigeria eten ze als ontbijt. Jij kunt ze als maaltijd eten of als tussendoortje. Superlekker en vegetarisch.

In dit Engelstalige filmpje zie je hoe je zelf akara kunt maken!

Stef: gevangen in Iran

Tot Stefs grote schrik belandt hij in een Iraanse gevangenis. Lukt het hem om weer vrij te komen?

Stef: gepest op school

Het gaat niet lekker met Stef: hij wordt gepest door zijn klasgenoten. Als hij dan ook nog een spreekbeurt moet houden, gebeurt er van alles. Ben je benieuwd hoe het afloopt? Bekijk deze aflevering.

Stef: post versturen

Post sturen naar vervolgde christenen? Hoe werkt dat en, nog belangrijker, helpt het? Stef zoekt het voor je uit; kijk maar mee!

Wil je mijn belevenissen lezen?

Dat kan in mijn gratis blad.

Ja! Ik wil ook het blad van Stef!

10