Informatie voor ouders

Informatie voor ouders


Stef is de kidsclub van SDOK. Miljoenen christenen wonen in een land waar geloven in Jezus Christus niet mag. Het is een bijbels gegeven dat het volgen van Hem gevolgen heeft. Stef laat door de ogen van kinderen zien wat het betekent om vervolgd te worden om je geloof.

Christenvervolging is niet een thema waar je gemakkelijk met kinderen over doorpraat. Desondanks is het materiaal dat Stef aanbiedt niet te confronterend voor kinderen. Door de aantrekkelijke opmaak en het vrolijke Stef character zijn de materialen geschikt om met uw kinderen door te praten over hoe het is om vervolgd te worden om je geloof.

Stef!-magazine
Drie keer per jaar verschijnt er een kindermagazine: Stef! (voor kinderen van 8 t/m 12 jaar). In dit magazine wordt door de ogen van kinderen verteld hoe het is om te geloven in een land waar dat eigenlijk niet mag. Het karaktertje Stef neemt kinderen mee op reis door verschillende landen en vertelt verhalen van kinderen die worden vervolgd om hun geloof. Naast verhalen staan er ook doe-dingen in, zoals schrijven, knutselen of sparen. U kunt magazine Stef! kosteloos aanvragen voor uw kind(eren). Klik hier om Stef! aan te vragen.