Informatie voor kerken

Informatie voor kerken


Stef is de kidsclub van SDOK. Miljoenen christenen wonen in een land waar geloven in Jezus Christus niet mag. Het is een bijbels gegeven dat het volgen van Hem gevolgen heeft. Stef laat door de ogen van kinderen zien wat het betekent om vervolgd te worden om je geloof.

Christenvervolging is niet een thema waar je gemakkelijk met kinderen over doorpraat. Desondanks is het materiaal dat Stef aanbiedt niet te confronterend voor kinderen. Door de aantrekkelijke opmaak en het vrolijke Stef character zijn de materialen geschikt om met uw leerlingen door te praten over hoe het is om vervolgd te worden om je geloof.

Gratis magazine
Drie keer per jaar verschijnt het kindermagazine: Stef! (voor kinderen van 8 t/m 12 jaar). U kunt dit magazine kosteloos aanvragen voor de kinderen van de zondagsschool, kindernevendienst of club. Het is ook mogelijk om het magazine eenmalig te ontvangen. 

Nodig SDOK uit
U kunt kosteloos een presentatie aanvragen voor op uw zondagsschool, kindernevendienst, bijbelklas, club of een speciale kerkdienst.  De presentatie is specifiek gericht op kinderen. Een medewerker van SDOK vertelt verhalen van kinderen uit de vervolgde kerk en verschillende landen komen aan bod. Ook leren kinderen wat zij zelf kunnen doen voor vervolgde christenen. Via dit formulier kunt u een presentatie aanvragen. 

Meer doen
Lees in het menu Sparen over spaaracties en -mogelijkheden.